22:01 uur 02-04-2024

Nordic Group B.V. Nordic Pharma, Inc. (V.S.) presenteert gegevens over LACRIFILL® Canalicular Gel, een nieuwe behandeling voor droge ogen, op de jaarlijkse bijeenkomst van de American Society of Cataract and Refractive Surgery

BERWYN, Pa.–(BUSINESS WIRE)– Nordic Pharma, Inc., een dochteronderneming van Nordic Group B.V., zal gegevens presenteren over LACRIFILL® Canalicular Gel, een nieuwe therapie voor droge-ogensymptomen, tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van de American Society of Cataract and Refractive Surgery (ASCRS) in Boston, MA op 5-8 april 2024. LACRIFILL Canalicular Gel is een cross-linked hyaluronzuurderivaat en is door de FDA goedgekeurd om de traanafvoer tijdelijk te blokkeren door occlusie van het traankanaalsysteem.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nordic Pharma, Inc.

Kate Popova

Hoofd contractadministratie

610-285-1699

ekaterina.popova@nordicpharma.com

Gail Feerrar

Directeur Verkoop en Marketing

610-285-7152

gail.feerrar@nordicpharma.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr