13:47 uur 02-04-2024

NexBlue wint internationale iF Design Award

NexBlue, “by installers and for installers”, werd bekroond met de 2024 iF Design Award voor haar AC-lader voor elektrische auto’s, toonaangevend in de hele wereld, ontworpen voor residentiële en commerciële omgevingen.

STOCKHOLM–(BUSINESS WIRE)– In maart 2024 ontving NexBlue, een wereldwijd bedrijf voor laadoplossingen, de prestigieuze iF Design Award voor zijn innovatieve EV-oplader, NexBlue Edge. De iF Design Award is een van de meest geëerde wereldwijde designprijzen, en NexBlue Edge stak boven 10.807 inzendingen uit 72 landen uit. Door erkend te worden voor zijn ontwerp en innovatie, toont NexBlue zijn toewijding aan het creëren van producten die Scandinavisch geworteld design combineren met uitzonderlijke functionaliteit. Het kenmerkende uiterlijk geïnspireerd op meteorieten van de oplader en het gebruiksvriendelijke ontwerp van de achterplaat hebben veel lof gekregen van zowel gebruikers als elektricienspartners.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240327099278/nl/

NexBlue wins international iF Design Award 2024 (Photo: Business Wire)

NexBlue wins international iF Design Award 2024 (Photo: Business Wire)

NexBlue is “door installateurs en voor installateurs”. Mede-oprichter Alex Savic, met uitgebreide ervaring in elektrische installatie, benadrukte de rol van elektriciens in de innovatie van NexBlue: “Elektriciens vormen de basis van onze visie, als drijvende kracht achter onze innovatie. Wij geloven dat hun kennis en perspectieven ons naar de voorhoede van duurzame energieoplossingen stuwen.” NexBlue heeft het ontwerp meer dan 20 versies geïtereerd op basis van feedback van elektriciens tijdens de ontwikkeling.

Geniet van grensverleggende laadervaringen met NexBlue

Gelanceerd eind 2023, is NexBlue Edge een “alles-in-één” lader die ontworpen is om zowel op één als op drie fasen te werken, met een laadvermogen tot 22 kW. Het is compatibel met IT/TT/TN-netwerksystemen, wat flexibiliteit biedt voor verschillende configuraties. Gebruikers kunnen NexBlue Edge eenvoudig bedienen via Wi-Fi, Bluetooth en een voorgeïntegreerde eSIM, waardoor opladen op elk moment en op elke plaats mogelijk is.

NexBlue Edge loopt voorop in het helpen van gebruikers om kosten te besparen en hernieuwbare energie te omarmen voor hun laadbehoeften. Het dynamische belastingbalanceringssysteem van de lader zorgt voor snel en veilig opladen zonder overbelasting, zelfs zonder internetverbinding. Met ondersteuning voor opladen van zonne-overschotten promoot NexBlue Edge duurzaamheid en betaalbaar opladen met behulp van zonnepanelen. De EcoPilot-modus past automatisch het opladen aan op basis van elektriciteitsprijzen, wat NexBlue’s toewijding toont aan het ontwerpen van functionaliteit met de behoeften van gebruikers in gedachten.

“We zijn vereerd om deze prijs te winnen,” zei Osman Ulusoy, mede-oprichter van NexBlue. “Het dient als validatie dat elke inspanning die we hebben geleverd echt de moeite waard is geweest, en stuwt ons verder in onze missie voor een groenere, meer duurzame toekomst. We hopen dat elk moment dat mensen in contact komen met NexBlue-producten een ervaring van uiterste soepelheid is.”

Lees meer: https://ifdesign.com/en/winner-ranking/project/nexblue-edge/617788

Contacts

Mediacontact

Osman Ulusoy

+46 73 898 19 65

info@nexblue.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr