22:07 uur 02-04-2024

Mouser verkent het potentieel van Machine Vision in zijn nieuwste Empowering Innovation Together-serie

DALLAS & FORT WORTH, Texas–(BUSINESS WIRE)– Mouser Electronics, Inc., de geautoriseerde wereldwijde distributeur van de nieuwste elektronische componenten en industriële automatiseringsproducten, lanceert vandaag zijn nieuwste aflevering van de Empowering Innovation Together-technologiereeks, waarin de wereld van industriële machine vision-technologie wordt verkend. Deze aflevering van de EIT-serie met technische inhoud gaat dieper in op de systemen, algoritmen en modellen die nodig zijn voor machine vision, waarbij echte productietoepassingen centraal staan.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240327861959/nl/

This installment of the Empowering Innovation Together (EIT) technical content series delves into the systems, algorithms, and models required for machine vision, with in-depth coverage of real-world manufacturing applications.

This installment of the Empowering Innovation Together (EIT) technical content series delves into the systems, algorithms, and models required for machine vision, with in-depth coverage of real-world manufacturing applications.

Het gebruik van machine vision wordt steeds belangrijker in de alledaagse technologie, gestimuleerd door de vraag naar efficiëntere en nauwkeurigere productieprocessen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer informatie contact op met:

Kevin Hess, Mouser Electronics

Senior Vicepresident Marketing

+1 (817) 804-3833

Kevin.Hess@mouser.com

Neem voor persvragen contact op met:

Kelly DeGarmo, Mouser Electronics

Manager, bedrijfscommunicatie en mediarelaties

+1 (817) 804-7764

Kelly.DeGarmo@mouser.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr