11:21 uur 02-04-2024

Metro Ethernet-switches van de nieuwste generatie van Alcatel-Lucent Enterprise nu MEF-gecertificeerd

Metro Ethernet Forum certificeert OmniSwitches 6570M, 6560 & 6465T

COLOMBES, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– Alcatel-Lucent Enterprise, een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor communicatie, netwerken en de cloud afgestemd op de sectoren van haar klanten, werd gecertificeerd door MEF (Metro Ethernet Forum), de internationale sectorvereniging van netwerk-, cloud- en technologieproviders die de digitale transformatie van ondernemingen versnelt, voor haar Metro Ethernet-switches van de nieuwste generatie.

De OmniSwitch® 6570M , OmniSwitch® 6560 en OmniSwitch® 6465T Ethernet-switches van Alcatel-Lucent Enterprise werden zorgvuldig getest en gevalideerd in overeenstemming met de strikte specificatie voor prestaties, verzekering en soepelheid voor MEF 3.0, waardoor zij voldoen aan de behoeften van serviceproviders, operatoren, Smart Cities en Enterprises.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Carine Bowen
Internationale pers Alcatel-Lucent Enterprise

press@al-enterprise.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr