22:37 uur 02-04-2024

Impulso.Space USA Corp. stelt contract veilig voor levering van geïntegreerde lanceerdiensten aan Relativity Space Inc.

CAPE CANAVERAL, Fla.–(BUSINESS WIRE)– Impulso.Space USA Corp., een toonaangevende leverancier van geïntegreerde end-to-end lanceerdiensten, kondigt met trots de ondertekening aan van een belangrijk contract met Relativity Space Inc. Deze baanbrekende overeenkomst versterkt de positie van Impulso.Space als een belangrijke speler in de lucht- en ruimtevaartindustrie en onderstreept de toewijding van het bedrijf aan het bieden van alomvattende wereldwijde lanceeroplossingen voor toekomstige satellietconstellaties die zeer responsieve en betaalbare diensten vereisen.

Volgens de contractvoorwaarden zal Impulso.Space een reeks logistieke en operationele diensten leveren ter ondersteuning van lanceercampagnes en aanverwante activiteiten voor de komende missies van de betreffende lanceeroperator.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Impulso.Space USA Corporation
Ascanio Montemaggi, hoofd Communication

ascanio@impulso.space
https://impulso.space

Check out our twitter: @NewsNovumpr