13:08 uur 02-04-2024

FourKites voor het vierde jaar op rij genomineerd als leider in de 2024 Gartner® Magic Quadrant™

Voor het vierde jaar op rij krijgt FourKites erkenning als leider in de Gartner Magic Quadrant voor haar RTTV-oplossingen (Real-time Transportation Visibility) dankzij haar uitvoeringsvermogen en de volledigheid van de visie

CHICAGO–(BUSINESS WIRE)– Het toonaangevende bedrijf op gebied van realtime supply chain visibility FourKites ® maakte vandaag bekend dat het voor het vierde jaar op rij tot leider is genomineerd in de 2024 Gartner® Magic Quadrant™ voor RTTVP’s (Real-Time Transportation Visibility Platforms)*. In haar verslag beoordeelde Gartner zeven leveranciers, en FourKites werd erkend als leider omwille van haar uitvoeringsvermogen, maar ook de volledigheid van de visie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Marianna Vyridi

Big Valley Marketing voor FourKites

(650) 468-3263

mvyridi@bigvalley.co

Check out our twitter: @NewsNovumpr