12:03 uur 02-04-2024

ESI Group en FAW-Volkswagen TE sluiten een strategisch partnerschap om intelligente simulatietechnologie in de automobielsector te bevorderen

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Regelgevend nieuws:

ESI Group (Parijs:ESI) en FAW-Volkswagen (FAW-VW) TE brachten hulde aan hun strategische partnerschap met de ondertekening van een MoU (Memorandum of Understanding) bedoeld om intelligente simulatietechnologie in de automobielsector te bevorderen. De ceremonie, die plaatsvond in het FAW-VW R&D center in Changchun, in de provincie Jilin Province, PRC, werd aangevoerd door Deng Guohui, directeur voor technische ontwikkeling van FAW-VW, en Francis Griffiths, uitvoerend vicevoorzitter en Chief Revenue Officer van ESI Group.

De samenwerking tussen ESI Group en FAW-VW TE beoogt de uitdagingen aan te pakken in verband met China’s veiligheidsvoorschriften voor de automobielsector en innovatie in de mobiliteitindustrie te bevorderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ESI Group
Emilie Lieblich

press@esi-group.com
+33 1 41 73 58 32

Aline Besselièvre

ext-Aline.Besselievre@esi-group.com
+33 6 61 85 10 05

FAW-Volkswagen
Li Dapeng

Contact: 86-0431-85990888

Check out our twitter: @NewsNovumpr