11:01 uur 02-04-2024

De multi-band LoRa®-radiomodule vergemakkelijkt draadloos ontwerp en beheer van de toeleveringsketen voor ontwikkelaars van IoT-apparaten

KYOTO, Japan–(BUSINESS WIRE)– Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO: 6981) (ISIN: JP3914400001) onthulde vandaag zijn baanbrekende Type 2GT module. Deze multi-band, laagvermogen radio (LoRa®)-module betekent een belangrijke sprong voorwaarts in de ontwikkeling van IoT-apparaten die veelzijdige draadloze connectiviteit vereisen. De sterk geïntegreerde module blinkt uit door zijn uitgebreide oplossing die aan de complexe eisen van wereldwijde certificeringsstandaarden voldoet. Hierdoor kan de module naadloos in diverse regio’s en industrieën worden ingezet.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240401199678/nl/

[Murata Manufacturing Co., Ltd.] Multi-band LoRa® radio module (Type 2GT) (Photo: Business Wire)

[Murata Manufacturing Co., Ltd.] Multi-band LoRa® radio module (Type 2GT) (Photo: Business Wire)

De Type 2GT module is 9,98 x 8,70 x 1,74 mm groot. Hij is gebouwd op een PCB in een metalen behuizing en wordt geleverd als landgrid array pakket.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer informatie contact op met:

Murata Manufacturing Co., Ltd.

Tatsuki Ichioka

prsec_mmc@murata.com
Corporate Communications Department

Check out our twitter: @NewsNovumpr