16:43 uur 29-03-2024

Aandeelhouders van Dubai Electricity and Water Authority PJSC gaan akkoord met dividenduitkering van 3,1 miljard AED

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– Dubai Electricity and Water Authority PJSC (ISIN: AED001801011 ) (symbool: DEWA ), de exclusieve elektriciteits- en waterleverancier van het emiraat Dubai en meerderheidsaandeelhouder van de grootste leverancier van koeldiensten, die genoteerd staat aan de Dubai Financial Market (DFM), heeft bekendgemaakt dat haar aandeelhouders tijdens de algemene vergadering van 28 maart 2024 de uitkering van een totaal dividend van AED 3,1 miljard hebben goedgekeurd. De datum van registratie is 8 april 2024.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240329126167/nl/

Dubai Electricity and Water Authority PJSC shareholders approve payment of AED 3.1 billion in dividends (Photo: AETOSWire)

Dubai Electricity and Water Authority PJSC shareholders approve payment of AED 3.1 billion in dividends (Photo: AETOSWire)

Details Algemene Vergadering

De vergadering, geleid door HE Matar Humaid Al Tayer, voorzitter van de raad van bestuur van DEWA, werd bijgewoond door HE Saeed Mohammed Al Tayer, MD & CEO van DEWA en leden van de raad van bestuur van DEWA. Verder was 85,9% van de aandeelhouders aanwezig.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Shaikha Almheiri
Dubai Electricity and Water Authority

00971552288228

Voor beleggersrelaties, neem contact op met: dewainvestors@dewa.gov.ae
Voor de media, neem contact op met: media@dewa.gov.ae

Check out our twitter: @NewsNovumpr