16:25 uur 28-03-2024

Surge kondigt de afronding van een financieringsronde van €7,5 miljoen aan om het immuunsysteem te ontcijferen en precisieegeneeskunde te transformeren

Surge, een bedrijf gespecialiseerd in hoogdimensionale analyse van het immuunsysteem gecombineerd met artificiële intelligentie, effent de weg voor een nieuw tijdperk in precisiegeneeskunde. Met de lanceering van PreCyte®, haar vlaggenschipproduct dat post-operatieve complicaties voorspelt, en de inhuldiging van SurgeLab, een eersteklas laboratorium dat zich toelegt op het vinden van immune biomarkers, beoogt Surge om de wegen van de gezondheidszorg te transformeren, patiëntenzorg te optimaliseren en verblijf in het ziekenhuis te beperken.

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Onlangs heeft Surge haar tweede financieringsronde afgesloten, goed voor €7,5 miljoen. De ronde werd geleid door Eurazeo met de deelname van Kima, Teampact en MH Innov’, evenals de steun van de historische fondsen Boutique Venture, HCVC en 50 Partners Santé.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Earlycom voor Surge

Surge@early-com.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr