14:00 uur 28-03-2024

Seoul Semiconductor levert WICOP voor koplampen voor de Genesis GV80 van 2024, de toonaangevende trend op het gebied van koplampen

SEOUL, Zuid-Korea–(BUSINESS WIRE)– Seoul Semiconductor Co., Ltd. (KOSDAQ: 046890), de beste technologie ter wereld op het gebied van opto-halfgeleiders, levert en produceert ‘WICOP,’ ‘s werelds eerste krachtige LED’s zonder draad, voor de koplampen van de Genesis GV80, een luxe SUV-model van Hyundai Motor Group, een van de drie grootste autobedrijven ter wereld. De technologie is van toepassing op alle functies van de opvallende, geavanceerde koplampen die door de GV80 zijn geïntroduceerd.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240328090165/nl/

Koplampen van de GV80, een luxe SUV van Genesis, waarop de WICOP-technologie van Seoul Semiconductor is toegepast (Foto: Seoul Semiconductor Co., Ltd.)

Koplampen van de GV80, een luxe SUV van Genesis, waarop de WICOP-technologie van Seoul Semiconductor is toegepast (Foto: Seoul Semiconductor Co., Ltd.)

Seoul Semiconductor paste zijn nieuwe technologie van Ultra-High Luminance ‘WICOP UHL’ toe op de groot- en dimlichten van de GV80, de twee lijnen die Genesis-voertuigen symboliseren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Seoul Semiconductor Co., Ltd.
Jinseop Jung

jjs8732@seoulsemicon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr