19:27 uur 28-03-2024

Crown Bioscience kondigt nieuwe preklinische en translationele oncologiegegevens aan in tien posterpresentaties tijdens AACR 2024

SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Crown Bioscience, een internationale CROM (contract research organization) en bedrijf van JSR Life Sciences, zal belangrijke bijdragen in preklinisch en translationeel oncologieonderzoek demonstreren tijden de bijeenkomst van de AACR (American Association for Cancer Research) van 2024. Met bijzonder aandacht voor haar recente onderzoek, zal het bedrijf tien posters voorstellen die een ruim spectrum gegevens uit het R&D-programma van het bedrijf overkoepelen.

De voorgestelde gegevens zullen een aantal innovatieve technieken dekken met betrekking tot de ontdekking en ontwikkeling van geneesmiddelen voor oncologie en immuno-oncologie. De posters die tijdens AACR worden voorgesteld, zijn:

  • Diepgaande typering van PDX-modellen (Patient-Derived Xenograft) van acute myeloïde leukemie met hotspot genmutaties voor therapeutische evaluatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Crown Bioscience

Sarah Martin-Tyrrell

pr@crownbio.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr