06:01 uur 27-03-2024

Takeda maakt kandidaten voor Raad van Bestuur bekend op komende aandeelhoudersvergadering

OSAKA, Japan & CAMBRIDGE, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Takeda (TOKYO: 4502 / NYSE: TAK) maakte vandaag bekend dat de Raad van Bestuur op 26 maart 2024 (CET) heeft besloten om kandidaten voor de Raad van Bestuur voor te dragen op de 148e gewone algemene vergadering van aandeelhouders die op 26 juni 2024 zal worden gehouden.

Dhr. Milano Furuta, momenteel voorzitter van de Japan Pharma Business Unit (JPBU), zal met ingang van 1 april 2024 dhr. Constantine Saroukos opvolgen als Chief Financial Officer (CFO). Takeda zal de heer Furuta voordragen als nieuwe kandidaat voor de Raad van Bestuur tijdens de gewone algemene vergadering van aandeelhouders. Indien goedgekeurd door de aandeelhouders zal dhr. Furuta met ingang van 26 juni 2024 toetreden tot de Raad van Bestuur.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:

Global Media

Brendan Jennings

brendan.jennings@takeda.com
+81 80-2705-8259

Check out our twitter: @NewsNovumpr