20:36 uur 27-03-2024

Quectel onthult een reeks nieuwe, hoogwaardige 5G-, GNSS- en 5-in-1-combo-antennes

BELGRADO, Servië–(BUSINESS WIRE)– Quectel Wireless Solutions, een wereldwijde aanbieder van IoT-oplossingen, heeft verdere toevoegingen gedaan aan zijn uitgebreide assortiment antennes voor IoT-apparaten en -implementaties. De nieuwste lanceringen omvatten de YEMN016AA en YEMN017AA 5G 5-in-1-combinatie-antennes, de externe YECN001J1A en YECT000WBA 5G-antennes en de actieve YEGB000Q1A en YEGN000Q1A GNSS L1- en L5-antennes.

“We zijn verheugd om onze productlijn uit te breiden met antennes die superieure prestaties bieden en voldoen aan de unieke behoeften van onze IoT-klanten,” aldus Norbert Muhrer, President en CSO van Quectel Wireless Solutions. “Quectel verbetert consequent zijn gevarieerde portfolio om precies tegemoet te komen aan de unieke vereisten van de implementaties en applicaties van onze klanten door te zorgen voor ongeëvenaarde prestaties en aanpasbaarheid, en deze antennes dragen bij aan dat portfolio.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact: media@quectel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr