15:46 uur 27-03-2024

Brightcove lanceert Cloud Playout 2.0 en biedt mediabedrijven een unieke ervaring voor het maken, distribueren en verzilveren van lineaire kanalen

Klanten kunnen nu eenvoudig in enkele minuten kanalen maken, inkomsten en publiek vergroten op hun eigen apps en FAST-aggregators

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Brightcove (NASDAQ: BCOV), ‘s werelds meest vertrouwde streamingtechnologiebedrijf, kondigt de lancering aan van Cloud Playout 2.0. Hiermee kunnen klanten op nieuwe manieren lineaire kanalen creëren, hun media te gelde te maken en hun workflows stroomlijnen in één platform stroomlijnen.

Met Brightcove’s Cloud Playout 2.0 kunnen gebruikers hun bestaande contentcatalogus en livestreams gebruiken en binnen enkele minuten een kanaal bouwen. De verbeterde Cloud Playout bevat een lineaire planner om een elektronische programmagids (EPG) te maken, die kan worden weergegeven op apps en FAST-platformen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
press@brightcove.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr