23:51 uur 26-03-2024

Trustfull benoemt Jim Greenwell tot Executive Advisor

MILAAN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Trustfull, een toonaangevend risktech-platform dat gebruik maakt van stille controles op telefoon, e-mail, IP-adres- en apparaatinformatie om fraude te bestrijden bij onboarding, authenticatie en betalingen, kondigt de benoeming aan van Jim Greenwell als Executive Advisor.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240326591222/nl/

Jim Greenwell (Photo: Business Wire)

Jim Greenwell (Photo: Business Wire)

Greenwell voegt zich bij het bedrijf met ruime ervaring op het gebied van digitale identiteit en mobiliteit. Hij was onlangs nog uitvoerend adviseur van Thomson Reuters en AuthenticID en lid van de adviesraad van Prove en Gravy Analytics. Jim is de voormalige CEO van Danal, Inc. en heeft meer dan tien jaar leiding gegeven aan de groei en innovatie van het bedrijf op het gebied van mobiele identiteit en authenticatie tot aan de verkoop aan Boku, Inc.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontacten:
Lisa Messina ( l.messina@trustfull.com ) +39 347 9520130

Check out our twitter: @NewsNovumpr