13:57 uur 25-03-2024

FPT en De Heus gaan samenwerken om beveiligingsactiviteiten in high-tech agribusiness te verbeteren

HANOI, Vietnam–(BUSINESS WIRE)– Het internationale IT-bedrijf FPT en De Heus sloten onlangs een strategisch partnerschap om de beveiligingsactiviteiten van de landbouwreus te bevorderen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240320143407/nl/

De Heus Vietnam COO Rick van der Linden (L) and FPT Software Europe CEO Tran Van Dung (R) at the signing ceremony attended by senior leaders of the Netherlands government during the economic mission to Vietnam (Photo: Business Wire)

De Heus Vietnam COO Rick van der Linden (L) and FPT Software Europe CEO Tran Van Dung (R) at the signing ceremony attended by senior leaders of the Netherlands government during the economic mission to Vietnam (Photo: Business Wire)

De twee bedrijven zullen de handen in elkaar slaan om de Security Operations Center van De Heus te ondersteunen, met bijzondere aandacht voor SIEM (Security Information & Event Management). Door FPT’s bekwaamheid wat technologie betreft en haar hoog-gekwalificeerde personeel in te zetten, zal deze zet de capaciteiten van De Heus op het vlak van systeembewaking, detectie van inbreuken op de beveiliging en defensiemaatregelen verbeteren om cyberrisico’s op doeltreffende wijze af te zwakken en haar informatiesysteem en securitydata op wereldvlak te beschermen.

Het partnerschap markeert een belangrijke mijlpaal voor de digitale transformatiestrategie van De Heus temidden de stijgende problemen wegens cyberaanvallen in de maakindustrie en de landbouwsector.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mai Duong (Ms.)

FPT Software

PR-manager

MCP.PR@fpt.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr