15:38 uur 25-03-2024

Capcom wordt voor de tweede keer nummer één in de Annual Game Publisher Rankings van Metacritic!

OSAKA, Japan–(BUSINESS WIRE)– Voor de tweede keer werd Capcom Co., Ltd. (TOKYO:9697) als hoogst genoteerde videogame-uitgever erkend en prijkt op de eerste plaats in het overzicht ‘Annual Game Publisher Rankings’ van Metacritic voor 2023.

Metacritic is een website waar reviews van recensenten van over de hele wereld voor films, videogames, TV-shows of albums een score worden toegekend. Deze score is het gewogen gemiddelde van wat een “Metascore” wordt genoemd, waarbij 100 de hoogste score is. Elk jaar geeft Metacritics aan uitgevers van over de hele wereld een rangorde in hun overzicht ‘Annual Game Publisher Rankings’, op basis van factoren zoals de gemiddelde score van de titels van elke uitgever, het aantal positieve en negatieve reviews, en het aantal titels die 90 of hoger als Metascore behaalden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Capcom afdeling PR & investeerdersrelaties

Daniel Levine

+81-6-6920-3623

daniel-levine@capcom.com

Yoshiko Ikeda

+81-6-6920-3623

yoshiko-ikeda@capcom.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr