14:56 uur 23-03-2024

xSuite ‘on the road’ in de Benelux

Twee datums, twee steden, drie onderwerpen: workflows voor SAP S/4HANA, Clean Core en SAP BTP. In april en mei nodigt xSuite Benelux BV klanten en prospects uit in Mechelen/België en Dordrecht/Nederland.

MAASTRICHT, Nederland–(BUSINESS WIRE)– Op basis van het thema “Join the Journey” zal de host xSuite deelnemers meenemen op een traject dat hen dichter bij S/4HANA, Clean Core en SAP BTP brengt. Deze onderwerpen staan in het middelpunt van de belangstelling tijdens de komende xSuite Benelux BV-roadshow in Mechelen (26 april) en Dordrecht (2 mei). Bezoekers zullen er leren hoe xSuite-oplossingen kunnen worden ingezet om toekomstbestendige P2P-processen te configureren voor SAP S/4HANA. De softwarefabrikant zal ook demonstreren hoe automatisering en intuïtieve workflows te combineren voor de verwerking van inkomende facturen op basis van het Clean Core-principe.

Bedrijven die SAP gebruiken hebben in 2024 heel wat op hun bord: zich voorbereiden op de migratie naar S/4HANA, digitalisering en verbetering van processen bespoedigen, en naar de cloud gaan. Daar bovenop moeten bedrijven nieuwe, opdoemende uitdagingen het hoofd bieden, zoals de invoering van e-invoicing in de B2B-sector.

Tijdens haar roadshow zal xSuite demonstreren hoe bedrijven P2P-processen kunnen automatiseren en optimaliseren op het SAP S/4HANA-platform tijdens hun traject naar een Clean Core. In Mechelen zal Flexso, een strategische end-to-end SAP-implementatiepartner gevestigd in Kontich/België, rapporteren over nieuws met betrekking tot SAP S/4HANA Cloud, Public edition. De klant IBA, een wereldleider op gebied van deeltjesversnellerstechnologie gevestigd in Louvain-La-Neuve/België, zal als ander hoogtepunt haar xSuite-project voor de verwerking van facturen en inkooporders voorstellen.

In Dordrecht zal de klant Baker & Baker Holding BV, een Europese leider in het segment kant-en-klare bakkerijproducten, gevestigd in Amsterdam, inzichten in hun factuurverwerkingsprojecten met xSuite bieden. Deelnemers zullen uit eerste hand vernemen hoe de initiële situatie van klanten was, welke uitdagingen er met de invoering van xSuite werden opgelost en welke meetbare successen er werden bereikt. Saskia Nijs, oprichter van Studio 21st, onderzoeker, auteur, columnist, commissaris en adviseur, zal het programma in Dordrecht afronden met haar voorstelling “De toekomst van werk – mensen en technologie samen”.

De roadshowsponsor West Trax zal de SAP bucketlist voor 2024 uitstippelen: voorafgaande studie voor S/4HANA, moderniseringsfabriek, test wat betreft klaar voor de cloud zijn, licentiekosten optimaliseren, e-invoicing invoeren, en jaarlijkse audits voor ISA 315-conformiteit. Een andere blok van de roadshow verstrekt het laatste nieuws over de komende verplichting inzake e-invoicing en een blik op de nieuwe xSuite-producten. Beide evenementen zullen een bijeenkomst omvatten ten behoeve van netwerken en professionele besprekingen.

Informatie over de evenementen:

Duur van beide evenementen: 9.30u – 17.00u.

Roadshow België

Plaats: Van der Valk Hotel Mechelen
Rode kruisplein 1-4

2800 Mechelen, België

Datum: 26 april 2024

Roadshow Nederland

Plaats: Van der Valk Hotel Dordrecht
Achterhakkers 72

3311 JA Dordrecht, Nederland

Datum: 02 mei 2024

Inschrijving: https://news.xsuite.com/en/international-roadshow-2024

Over xSuite

Met kantoren in Europa, Azië en de Verenigde Staten, ervaring in diverse sectoren en meerdere SAP-oplossingen om aan de klanten voor te stellen, is xSuite een topinnovator op gebied van het optimaliseren van op SAP gebaseerde P2P workflows die aan meer dan 1.300 klanten software levert en oplossingen implementeert. Het bedrijf werd een betrouwbare partner voor het moderniseren van AP-systemen en het automatiseren van handmatige, op papierwerk gebaseerde processen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Hans Willems

Algemeen directeur

xSuite Benelux BV

Tel.: +31 (43) 760 01-20

info.benelux@xsuite.com
www.xsuite.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr