09:50 uur 22-03-2024

Logistics Reply: AI-aangedreven assistent LEApedia wint ‘Best Product LogiMAT 2024’ Award

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– LEApedia , een op AI gebaseerde assistent voor magazijnbeheersystemen (WMS), heeft tijdens de openingsceremonie van LogiMAT 2024 de felbegeerde prijs ‘Best Product LogiMAT 2024’ gewonnen in de categorie ‘Software, Communication & IT’. De applicatie is naadloos geïntegreerd in de LEA Reply™ cloud-native SaaS WMS-oplossing, aangeboden door Logistics Reply, de Reply Group-specialisten in het leveren van innovatieve softwareoplossingen voor de digitale supply chain.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240322172710/nl/

LEApedia revolutionizes the way you interact with your warehouse management system (WMS) and other supply chain tools, with the integration of a powerful multi-agent AI engine to enhance efficiency, streamline operations, and unlock new insights. LEApedia facilitates the analysis of vast datasets, enabling the identification of patterns and insights that were previously unattainable. (Graphic: Business Wire)

LEApedia revolutionizes the way you interact with your warehouse management system (WMS) and other supply chain tools, with the integration of a powerful multi-agent AI engine to enhance efficiency, streamline operations, and unlock new insights. LEApedia facilitates the analysis of vast datasets, enabling the identification of patterns and insights that were previously unattainable. (Graphic: Business Wire)

De onderscheiding, die wordt beschouwd als een van de meest begeerde in de intralogistieksector, wordt uitgereikt op de Internationale Vakbeurs voor Intralogistiek en erkent uitmuntende prestaties in de logistieke sector die de interne logistieke processen aanzienlijk optimaliseren, de kosten verlagen en de productiviteit verhogen.

LEApedia, dat helpt bij het verbeteren van logistieke managementprocessen, loopt voorop op het gebied van innovatie in magazijnbeheersystemen (WMS), mogelijk gemaakt door een geavanceerde multi-agent AI-engine. Deze engine vergemakkelijkt de analyse van enorme datasets, waardoor patronen en inzichten kunnen worden geïdentificeerd die voorheen onbereikbaar waren. In de kern maakt LEApedia gebruik van een geavanceerd taalmodel, ontworpen om vragen en opdrachten in natuurlijke taal te interpreteren en erop te reageren. Deze capaciteit zorgt ervoor dat gebruikers efficiënt met het systeem kunnen communiceren, waardoor de bruikbaarheid en toegankelijkheid aanzienlijk worden verbeterd.

Bovendien zorgt de slimme zoekfunctionaliteit van LEApedia voor snelle en intuïtieve toegang tot informatie, variërend van specifieke termen tot complexe procesbeschrijvingen. Deze functie speelt een belangrijke rol bij het navigeren door het systeem en zorgt ervoor dat gebruikers met ongekend gemak en snelheid de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben. LEApedia verbetert de efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid van het systeem en zet daarmee een nieuwe standaard voor WMS-oplossingen.

LEApedia is afgestemd op de specifieke behoeften en softwareomgeving van elke klant. Dit maakt het geschikt voor zowel kleine bedrijven als middelgrote hanteringscentra en grote spelers. De module kan in een zeer kort tijdsbestek in het systeem worden geïntegreerd zonder de werking te vertragen of te onderbreken. Het kan ook tijdens reguliere werkzaamheden zonder onderbrekingen worden bijgewerkt.

“De LogiMAT 2024-onderscheiding is een verder bewijs van de geweldige prestaties van onze WMS-oplossing, die we voortdurend ontwikkelen om de time-to-value en kwaliteit naar een nieuw niveau te tillen en onze klanten te ondersteunen bij elke stap van hun digitale transformatietraject. Technologieën zoals generatieve AI en machine learning helpen de zichtbaarheid van de supply chain te verbeteren en maken proactieve besluitvorming mogelijk. De door LEApedia AI aangedreven assistent biedt gebruikers nieuwe mogelijkheden om hun WMS efficiënt op te schalen tijdens lopende magazijnactiviteiten en te concurreren in de dynamische logistieke sector,” concludeerde Enrico Nebuloni, Executive Partner bij Reply.

Reply

Reply [EXM, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerp en de implementatie van oplossingen gebaseerd op nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als een netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven definieert en ontwikkelt Reply bedrijfsmodellen die mogelijk worden gemaakt door de nieuwe modellen van AI, big data, cloud computing, digitale media en het internet der dingen. Reply levert advies-, systeemintegratie- en digitale diensten aan organisaties in de sectoren telecom en media; industrie en dienstverlening; bankwezen en verzekeringen; en openbaar bestuur. www.reply.com

Logistics Reply

Logistics Reply biedt geavanceerde softwareoplossingen die bedrijven helpen een efficiënte en meer verbonden digitale supply chain te realiseren waarin verschillende systemen, partners, mensen en machines naadloos met elkaar samenwerken, waarbij gebruik wordt gemaakt van technologieën van de volgende generatie, zoals AI, robotica, wearables en IoT. Logistics Reply begeleidt haar klanten in dit transformatietraject en zorgt voor snelle time-to-value en kwaliteitsresultaten op de lange termijn dankzij meer dan 20 jaar ervaring en diepgaande kennis van technologieën en supply chain-processen. www.lea.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Sandra Dennhardt

s.dennhardt@reply.com
Tel. +49 170 4546229

Check out our twitter: @NewsNovumpr