00:58 uur 22-03-2024

Lifezone Metals tekent bindende inschrijvingsovereenkomst voor US$ 50 miljoen aan ongedekte converteerbare obligaties met een consortium van bekende mijnbouwinvesteerders

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– De Chief Executive Officer van Lifezone Metals Limited (NYSE: LZM), Chris Showalter, is verheugd de ondertekening aan te kondigen van een bindende inschrijvingsovereenkomst voor de uitgifte van US$ 50 miljoen aan converteerbare obligaties met een consortium van grote investeerders in de mijnbouw, onder leiding van Harry Lundin (Bromma Asset Management Inc.) en Rick Rule.

De opbrengst zal worden gebruikt om de activiteiten van Lifezone’s toonaangevende Kabanga Nickel Project, gelegen in het noordwesten van Tanzania, voort te zetten. Aaangenomen wordt dat Kabanga een van de grootste en meest hoogwaardige onontwikkelde nikkelsulfideafzettingen ter wereld is.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investor Relations – Noord-Amerika
Evan Young

SVP: Investor Relations & Capital Markets

evan.young@lifezonemetals.com

Investor Relations – Europa
Ingo Hofmaier

Chief Financial Officer

ingo.hofmaier@lifezonemetals.com

Mediavragen
David Petrie

Manager: Corporate Communications

david.petrie@lifezonemetals.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr