05:22 uur 21-03-2024

StarFive gebruikt VeriSilicon’s Display Processor IP voor zijn JH-7110 Intelligent Vision Processing-platform, gebaseerd op RISC-V

VeriSilicon’s schaalbare en flexibele DC8200 IP biedt aanpasbaarheid aan weergaveapparaten en effecten van hoge kwaliteit, voor een meeslepende visuele ervaring

SHANGHAI–(BUSINESS WIRE)– VeriSilicon (688521.SH) kondigde vandaag aan dat het zijn Display Processor IP DC8200 met succes heeft geïntegreerd in StarFive’s JH-7110 RISC-V SoC voor massaproductie. Dankzij de hoge prestaties, het lage energieverbruik en de hoge beveiligingskenmerken komt dankzij deze samenwerking een compleet platform voor intelligente vision-verwerking tot stand. De oplossing is ontworpen voor diverse toepassingen, waaronder cloud-computing, industriële besturing, Network Attached Storage (NAS), tablets en Human-Machine Interface (HMI).

De DC8200 IP van VeriSilicon ondersteunt geavanceerde verbeteringen van de beeldkwaliteit, om de gebruiker een eersteklas visuele ervaring te leveren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact: press@verisilicon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr