00:27 uur 21-03-2024

Andersen Global verbetert haar aanwezigheid in China

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global heeft haar platform in China versterkt aan de hand van een samenwerkingsakkoord met Zhonghua Huyin Certified Tax Agents Limited en Shanghai Zhonghua Enterprise Management Consulting Co. Ltd. (samen aangeduid als Zhonghua) in Shanghai.

Onder leiding van managing partner Mark Zhu biedt Zhonghua full-service belastingcapaciteiten en M&A-services. De belastingservices van het bedrijf omvatten naleving van de belastingwetgeving, advies, prijsbepaling bij transfers en internationale belastingen. De M&A-capaciteiten van het bedrijf omvatten financiële en belastinggerelateerde due diligence, waardering en advies bij deals. Het team van het bedrijf werkt vanuit het kantoor in Shanghai en stelt gepersonaliseerde oplossingen voor aan haar klanten, waaronder binnenlandse en internationale openbare bedrijven, grootschalige SOE’s (state-owned enterprises), FIE’s (foreign-invested enterprises) en POE’s (private-owned enterprises).

“Ons bedrijf gebruikt haar uitgebreide kennis van de markt om klanten optimale oplossingen op maat aan te bieden,” legt Mark uit. “De samenwerking met Andersen Global is een ideale gelegenheid om onze mondiale resources uit te breiden en onze concurrentiële edge in de markt te bevorderen.”

Mark L. Vorsatz, algemeen voorzitter en CEO van Andersen, gaf volgend commentaar: “Onze organisatie blijft de aandacht toespitsen op onze inspanningen ten behoeve van uitbreiding in deze belangrijke markt, en hun toevoeging bouwt op ons bestaande platform in de regio. We kijken reikhalzend uit naar onze samenwerking met Mark en zijn team ervaren professionals van groot kaliber.”

Andersen Global is een internationale vereniging van wettelijk aparte, onafhankelijke bedrijven als leden, bestaande uit professionals op gebied van belastingen, justitie en waardering die over de hele wereld actief zijn. Andersen Global werd in 2013 opgericht door Andersen Tax LLC, het Amerikaanse bedrijf dat lid is van deze vereniging. Momenteel telt Andersen Global wereldwijd meer dan 15.000 professionals. Het bedrijf is aanwezig in meer dan 425 locaties via de bedrijven die lid zijn en samenwerkende bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr