07:25 uur 20-03-2024

Intelsat pusht multi-orbitstrategie met uitbreiding van de LEO-overeenkomst met de Eutelsat Group

MCLEAN, Virginia–(BUSINESS WIRE)– Intelsat heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf strategische stappen heeft gezet met betrekking tot de servicemogelijkheden van het bedrijf door uitbreiding van het samenwerkingsverband met de Eutelsat Group met betrekking tot de OneWeb LEO-constellatie (Low-Earth Orbit) van het bedrijf. De overeenkomst is een belangrijke ontwikkeling op het gebied van oplossingen voor multi-orbit satellietconnectiviteit en plaatst Intelsat in de voorste linie van de volgende golf in wereldwijde connectiviteit.

De regeling voorziet in een toezegging van USD 250 miljoen voor de LEO-service verspreid over de eerste zes jaar, met een optie voor nog eens USD 250 miljoen. Dankzij deze overeenkomst zullen de mogelijkheden van LEO worden vergroot en verder worden geïntegreerd in het oplossingenaanbod van Intelsat voor bestaande en toekomstige klanten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Melissa Longo – melissa.longo@intelsat.com ; +1 240-308-1881

Check out our twitter: @NewsNovumpr