20:59 uur 19-03-2024

Laserfiche kondigt de 2024 Run Smarter® Award winnaars aan

LONG BEACH, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Laserfiche, de toonaangevende SaaS-leverancier van intelligent contentmanagement en automatisering van bedrijfsprocessen, heeft vandaag de winnaars bekendgemaakt van de 2024 Laserfiche Run Smarter® Awards. De Laserfiche Run Smarter Awards werden voor het eerst gelanceerd in 2005 om mensen en organisaties over de hele wereld te bekronen die Laserfiche gebruiken om de productiviteit te verbeteren, innovatieve processen op te bouwen en uitzonderlijke bedrijfsresultaten te behalen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240319689048/nl/

“De Run Smarter Awards erkennen en huldigen individuen, teams en organisaties die Laserfiche gebruiken om digitale transformatie te inspireren, hetzij binnen organisaties, de bredere Laserfiche community, of wereldwijd,” zegt Karl Chan, CEO van Laserfiche. “We zijn verheugd om de winnaars van dit jaar te erkennen, die Laserfiche oplossingen hebben geïnnoveerd, ontwikkeld en geoptimaliseerd. Hiermee kunnen betekenisvolle digitale ervaringen in meerdere industrieën worden gestimuleerd in een tijd van snelle technologische veranderingen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Linda Domingo

Directeur, Communications, Laserfiche

Linda.domingo@laserfiche.com | 562-988-1688 x 234

Check out our twitter: @NewsNovumpr