21:40 uur 19-03-2024

KLM Royal Dutch Airlines optimaliseert luchtvaartactiviteiten met Gurobi

Met de steun van Gurobi’s solver wordt het met de optimalisatietool van KLM eenvoudig om planningen voor de bemanning op lange termijn op te stellen en snel op onverwachte wijzigingen in te spelen.

BEAVERTON, Ore.–(BUSINESS WIRE)– Gurobi Optimization, LLC, leider op gebied van decision intelligence-technologie, maakte vandaag bekend dat haar solver helpt om CrewVision, de innovatieve tool ontwikkeld door KLM Royal Dutch Airlines (KLM) in partnerschap met Boston Consulting Group (BCG), te ondersteunen om de planning van de bemanning op lange termijn te vergemakkelijken voor luchtvaartmaatschappijen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240319908296/nl/

Courtesy: KLM Royal Dutch Airlines (KLM)

Courtesy: KLM Royal Dutch Airlines (KLM)

CrewVision maakt het eenvoudig om optimale planningen voor de bemanning over een tijdspanne van vijf jaar op te stellen en tegelijk rekening te houden met kritieke factoren, zoals veranderingen in de regelgevingen van de sector, de vloten, de huurbehoeften en opleidingsvereisten — een aanzienlijke verbetering in vergelijking met hun vorige planning voor negen maanden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nell-Marie Colman

(540) 952 9719

Gurobi Optimization

colman@gurobi.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr