13:33 uur 19-03-2024

“Jammer genoeg is er voor dames in voetbal niet veel veranderd.”

Alexandra Popp, kapitein van het Duitse nationale team, spreekt met Arne Freundt, CEO van PUMA, over leiderschap en de uitdagingen waar vrouwen in voetbal mee te kampen hebben

HERZOGENAURACH, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Arne Freundt, CEO van PUMA, en Alexandra Popp, de kapitein van het Duitse nationale voetbalteam, spraken over leiderschap en de uitdagingen waar vrouwen in voetbal mee te kampen hebben. Het video-interview maakt deel uit van het digitale jaarverslag van het sportbedrijf, dat op 18 maart op about.puma.com werd gepubliceerd.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240319989976/nl/

Alexandra werd tot drie keer toe tot Duitslands voetballer van het jaar gestemd, en is een van de meest prominente ambassadeurs voor vrouwenvoetbal. Zij staat bekend om haar vaardigheid en charismatische leiderschap op het veld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact: Kerstin Neuber – Bedrijfscommunicatie PUMA – kerstin.neuber@puma.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr