18:47 uur 18-03-2024

Vecima werkt samen met LICA om de netwerkinfrastructuur van Elsat in de Tsjechische Republiek te verbeteren

VICTORIA, Brits-Columbia–(BUSINESS WIRE)– Vecima Networks Inc. (TSX: VCM) maakte vandaag bekend dat LICA CZECH s.r.o. (hierna aangeduid als LICA) de EAS-oplossingen van Vecima (Entra® SC-1D en Entra® Access Controller solutions) ontplooit voor Elsat, spol. s.r.o. (hierna aangeduid als Elsat), een leverancier van telecommunicatiediensten in de Tsjechische Republiek.

De ontplooiing voor Elsat geeft LICA een lanceerpunt nu het Vecima’s technologie in de Tsjechische Republiek in de vorm van een innovatieve RMD (Remote MACPHY Device) DAA (Distributed Access Architecture) applicatie introduceert.

Vecima’s SC-1D, een hoeksteen van het Entra-assortiment, is specifiek voor DAA-applicaties ontworpen, om operatoren zoals Elsat in staat te stellen hun netwerken naar een meer gespreide, efficiëntere en schaalbare architectuur over te brengen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerdersrelaties: 250-881-1982, invest@vecima.com
Mediarelaties: bernadette.dunn@vecima.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr