23:00 uur 18-03-2024

NetApp stelt klanten in staat om veilig ‘met hun gegevens te praten’ in samenwerking met NVIDIA

Nieuwe integratie ontgrendelt exabytes aan data voor veilige, private generatieve AI in de hybride multicloud

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– NetApp® (NASDAQ: NTAP) heeft vandaag aangekondigd dat het samenwerkt met NVIDIA om Retrieval-Augmented Generation (RAG) voor generatieve AI-applicaties te bevorderen.

De nieuwe samenwerking verbindt de zojuist aangekondigde NVIDIA NeMo Retriever-microservices – die naar het NVIDIA AI Enterprise-softwareplatform komen voor de ontwikkeling en implementatie van AI-applicaties van productiekwaliteit, inclusief generatieve AI – rechtstreeks met exabytes aan gegevens op de intelligente data-infrastructuur van NetApp. Elke NetApp ONTAP®-klant kan nu naadloos ‘met zijn data praten’ om toegang te krijgen tot de eigen bedrijfsinzichten, zonder de veiligheid of privacy van zijn data in gevaar te brengen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media:
Kenya Hayes

NetApp

kenya.hayes@netapp.com

Contactpersoon voor beleggers:
Kris Newton

NetApp

kris.newton@netapp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr