18:36 uur 18-03-2024

NetApp benoemt technologiesectortitaan Alessandra Yockelson tot Chief Human Resources Officer

Yockelson is een leider op het gebied van Human Resources en brengt ruim 25 jaar ervaring met zich mee om een nieuw hoofdstuk in de cultuur en groei van NetApp wereldwijd te stimuleren

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– NetApp (NASDAQ: NTAP), het bedrijf voor intelligente data-infrastructuur, heeft vandaag aangekondigd dat Alessandra Yockelson zich bij het bedrijf heeft gevoegd als Chief Human Resources Officer, rapporterend aan CEO George Kurian. Alessandra zal leidinggeven aan alle aspecten van de mensen- en organisatiestrategie, inclusief talentontwikkeling en -groei, prestatiebeheer, teambetrokkenheid, werving, DEIB en beloning en voordelen. Alessandra komt bij NetApp werken vanuit Pure Storage, waar ze sinds augustus 2021 Chief Human Resources Officer was en leidinggaf aan organisatorische veranderingsinspanningen die resulteerden in wereldwijde schaalvergroting van de prestaties.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media:
Kenya Hayes

NetApp

kenya.hayes@netapp.com

Contactpersoon voor beleggers:
Kris Newton

NetApp

kris.newton@netapp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr