20:40 uur 18-03-2024

IoT-modules van Quectel zijn beduidend veiliger dan het sectorgemiddelde volgens Finite State

VANCOUVER, Brits-Columbia–(BUSINESS WIRE)– Quectel Wireless Solutions, een internationale leverancier van IoT-oplossingen, maakte vandaag bekend dat volgens een recent mijlpalenreport van Finite State, een onafhankelijk bedrijf voor cybersecurity van derden, bijna 95% van alle Quectel-modules verzonden naar de Verenigde Staten sinds het begin van 2022 een beveiligingsscore hebben die als voorbeeld in de sector kan gelden op basis van penetratietesten en binaire analyse uitgevoerd door Finite State.

De report benadrukt een opmerkelijke verbetering in de beveiligingspositie van Quectel, waarbij het aantal geteste modules werd uitgebreid en met scores binnen de geteste modules die verbeterden van een gemiddelde van 33 op 18, gestegen van een gemiddelde van 62 op 24 bij vorige testen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact: media@quectel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr