09:05 uur 18-03-2024

De producten van Bona Pet System ™ en Bona OxyPower ontvangen het Safer Choice-certifcaat van het Amerikaanse milieuagentschap

MALMO, Zweden–(BUSINESS WIRE)– Vandaag kondigde Bona ®aan dat vier van haar producten nu zijn gecertificeerd door het Safer Choice-programma van de Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA) en het Safer Choice-label hebben ontvangen. De nieuwe certificering is van toepassing op het Bona Pet System™, inclusief Bona Pet System™ diepreiniger voor harde vloeren en Bona Pet System™ diepreiniger voor houten vloeren evenals Bona’s OxyPower vloerreinigers — Bona OxyPower diepreiniger voor harde vloeren en Bona OxyPower diepreiniger voor houten vloeren. Safer Choice is een vrijwillig EPA-programma dat reinigings- en andere producten certificeert die gemaakt zijn met grondstoffen die veiliger zijn voor mensen, huisdieren en de planeet.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240318656136/nl/

Bona Pet System™ and Bona OxyPower Products Receive Environmental Protection Agency Safer Choice Certification (Graphic: Business Wire)

Bona Pet System™ and Bona OxyPower Products Receive Environmental Protection Agency Safer Choice Certification (Graphic: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Heather Lindemann | Bona

+1 (800) 872-5515

heather.lindemann@bona.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr