21:55 uur 15-03-2024

Mobil 1 viert 50e verjaardag met feestelijke raceversiering in motorsportseizoen 2024

Mobil 1 gaat speciaal ontworpen wraps en iconen voor volledige auto’s tentoonstellen, gemaakt in samenwerking met teams in IMSA, WEC, Formule 1, NASCAR, NHRA, MotoGP en meer

SPRING, Texas–(BUSINESS WIRE)– Om de 50e verjaardag van Mobil 1™ motorolie te vieren, zal het merk dit jaar meer dan 40 iconische, speciaal ontworpen designs en kleurenschema’s laten zien op het circuit tijdens het motorsportseizoen van 2024.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240315053479/nl/

Deze ontwerpen – die onder andere te zien zullen zijn in IMSA, WEC, Formule 1, NASCAR, NHRA en MotoGP – maken gebruik van verschillende designelementen, waaronder het jubileumgoud. Dit symboliseert zowel het 50-jarig bestaan van het Mobil 1 merk als de dynamische relaties tussen Mobil 1 en haar medewerkers.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sean Hixson

shixson@webershandwick.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr