15:47 uur 15-03-2024

Eseye selecteert Thales om IoT-implementaties te stroomlijnen met naadloos connectiviteitsbeheer

  • Eseye, een wereldwijde aanbieder van IoT-connectiviteitsoplossingen, maakt gebruik van de expertise van Thales op het gebied van connectiviteitsbeheer om IoT-apparaten te verbeteren met een automatische, naadloze, optimale lokale netwerkverbinding wanneer ze voor het eerst worden ingeschakeld.
  • Thales Adaptive Connect (TAC) is een flexibele cloudgebaseerde oplossing die ervoor zorgt dat Eseye geen groot aantal IoT-apparaten hoeft te configureren voordat deze in het veld worden ingezet. TAC is de eerste marktklare oplossing die een dergelijk niveau van schaalbaarheid en veerkracht biedt.
  • De implementatie van de Thales-oplossing met het Infinity-platform van Eseye voorziet op eSIM gebaseerde apparaten van out-of-the-box connectiviteit, gestroomlijnde activiteiten in de productie en logistiek, terwijl ze voldoen aan de beveiligingsnormen.

MEUDON, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– Eseye, een wereldwijde aanbieder van IoT-connectiviteitsoplossingen, heeft voor Thales gekozen om de wereldwijde IoT-implementatie te versnellen en te vereenvoudigen met een naadloze connectiviteitsoplossing.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240228992807/nl/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PERSCONTACT

Thales, Mediarelaties
Digitale identiteit en veiligheid
Vanessa Viala

+33 (0)6 07 34 00 34

vanessa.viala@thalesgroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr