16:44 uur 14-03-2024

Shin-Etsu Chemical ontwikkelt de eerste snelhardende siliconehars van de sector die geen gebruik maakt van emulgeermiddelen

Het niet integreren van organische solventen draagt bij tot VOS-vrije producten en vermindert de uitstoot van broeikasgassen

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– Shin-Etsu Chemical Co., Ltd. (hoofdzetel: Tokio; voorzitter: Yasuhiko Saitoh) heeft de eerste* siliconehars van de sector ontwikkeld die geen gebruik maakt van emulgeermiddelen — de snelhardende siliconehars op waterbasis “KRW-6000 serie”.

Siliconeharsen worden gebruikt in toepassingen zoals verf en coatings wegens hun uitstekende prestaties wat weersbestendigheid en hittebestendigheid betreft. De voorbije jaren zijn de verwachtingen voor siliconeharsen op waterbasis gestegen.

Conventionele siliconeharsen op waterbasis maken gebruik van emulgeermiddelen. In vergelijking met siliconeharsen op basis van organische solventen vertonen producten op waterbasis waaraan emulgeermiddelen zijn toegevoegd de neiging om minder goede filmeigenschappen te hebben.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor vragen over dit onderwerp neemt u contact op met:
Shin-Etsu Chemical Co., Ltd.

PR-afdeling

Tetsuya Koishikawa

Tel.: 03-6812-2340, of van een plaats buiten Japan: 81-3-6812-2340

Fax: 03-6812-2341, of van een plaats buiten Japan: 81-3-6812-2341

E-mail: sec-pr@shinetsu.jp
www.shinetsu.co.jp

Check out our twitter: @NewsNovumpr