19:49 uur 14-03-2024

Kinaxis verwelkomt SolEx-partner Climatiq

Integratie biedt bedrijven inzichten over emissies in realtime ter informatie voor beslissingen betreffende duurzame toeleveringsketens

OTTAWA, Ontario–(BUSINESS WIRE)– Kinaxis ® (TSX:KXS), de vooraanstaande leverancier van oplossingen voor het beheer van toeleveringsketens, verwelkomt SolEx-partner (Solution Extension) Climatiq, een leverancier van oplossingen voor koolstofintelligentie, bij het partnerecosysteem van Kinaxis. Als onderdeel van deze integratie krijgen klanten van Kinaxis toegang tot nauwkeurige koolstofinzichten voor stroomopwaartse en stroomafwaartse logistiek en kunnen zij de koolstofvoetafdruk analyseren van elk component of materiaal getraceerd met Kinaxis.

“Kosten en omzet zijn belangrijke bedrijfs-KPI’s, en CO2 daagt nu op als de derde KPI,” aldus Hessam Lavi, CEO van Climatiq.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties
Jaime Cook | Kinaxis

jcook@kinaxis.com
+1 289-552-4640

Investeerdersrelaties
Rick Wadsworth | Kinaxis

rwadsworth@kinaxis.com
613-907-7613

Check out our twitter: @NewsNovumpr