17:09 uur 14-03-2024

Betterworks kondigt inaugurale virtuele conferentie EmpowerHR Europe aan

Op 21 maart vindt een dynamisch virtueel evenement van een halve dag plaats, dat HR-leiders en hun teams samenbrengt om belangrijke inzichten en strategieën voor een transformatieve verandering met elkaar te delen

MENLO PARK, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Het toonaangevende bedrijf voor performancebeheerssoftware Betterworks zal een samenvatting van haar lang verwachte 2024 State of Performance Enablement Research Report voorstellen tijdens de komende virtuele conferentie EmpowerHR Europe. Dit dynamische virtuele evenement, bedoeld voor Europese senior HR-professionals en hun teams, waaronder ook HRIT, gaat door op 21 maart van 9 a.m. tot 2 p.m. GMT.

Met Hung Lee als gespreksleider belooft de virtuele conferentie EmpowerHR een zeer energiek evenement te worden, gedurende een halve dag in het teken van inzichten, strategieën en tools met als doel transformatieve verandering te bewerkstelligen, HR-functies op te schroeven en carrières te bevorderen. U kunt hier inschrijven.

“EmpowerHR zal een indrukwekkende reeks sprekers voorstellen die goed in transformatieve praktijken thuis zijn om hun ervaren begeleiding en inzichten te delen nu de werkplaats voortdurend in evolutie is en AI de wereld van het werk een andere vorm geeft,” zegt Jamie Aitken, vicevoorzitter HR Transformation bij Betterworks. “We zijn bijzonder enthousiast om onze gemeenschap samen te brengen om te leren, netwerken tot stand te brengen en strategieën te verkennen om hun organisaties te leiden wanneer zij in dit dynamische landschap navigeren.”

Aitken zal het evenement inzetten met een toelichting bij belangrijke bevindingen uit de State of Performance Enablement report, inclusief de grootste kloven in percepties van performancebeheer tussen HR en directie en managers en individuele personen die tot performance bijdragen. De gegevens tonen aan dat het combineren van een HCM met een specifiek ontworpen oplossing tot veel betere resultaten leidt dan enkel een HCM gebruiken – wat weinig verschil oplevert of zelfs slechter kan uitdraaien dan alleen handmatige processen aanwenden.

Verder beschrijft de report in detail de kritieke problemen waarmee HR-leiders in performancebeheer geconfronteerd worden, en krijgen leiders aanbevelingen en inzichten aangeboden om actie te ondernemen en hun werknemerservaring en -prestaties binnen hun organisatie te verbeteren.

Andere hoogtepunten uit EmpowerHR Europe zijn:

  • Belangrijke presentaties door de beroemde experts en auteurs Katie King en Tim Ringo: King zal inspirerende voorbeelden geven hoe HR-teams AI benutten om elk aspect van hun HR te transformeren; Ringo zal dieper ingaan op hoe technologie managers, HR en werknemers exponentieel effectiever kan maken.
  • Aitken zal een rondetafelgesprek aanvoeren over het revolutionair veranderen van HR in het AI-tijdperk en inzichten bieden in hoe HR-professionals zich in dit evoluerende landschap het best kunnen aanpassen om een competitieve edge voor hun organisaties en in hun persoonlijke carrière te vinden en te behouden.
  • HR-beoefenaars van bedrijven waaronder HelloFresh, Ferrer en Wolt zullen hun strategieën uit de praktijk delen in verband met het aansturen van transformatie binnen hun organisaties en het benutten van technologie om HR-processen te verbeteren en efficiëntie te bevorderen.

Tijdens de virtuele conferentie EmpowerHR zullen HR-professionals te weten komen hoe ze zich als strategische partners in hun organisaties moeten positioneren, hoe HR-initiatieven op de bedrijfsdoelstellingen af te stemmen en generatieve AI en gegevensanalyse aan te wenden om de besluitvorming rond personeelsplanning, talentenwerving, intelligent performancebeheer en werknemersengagement te verbeteren en te versnellen.

Schrijf u hier in en krijg toegang tot het evenement.

Over Betterworks

Betterworks werd in 2013 opgericht als pionier in oplossingen voor intelligent performancebeheer die personeel en organisaties helpen om hun maximaal potentieel te bereiken. Betterworks herwerkt performancebeheer voor iedereen met een bedrijfsklaar platform dat betere effectiviteit van managers en betere prestaties van werknemers bevordert, wat voor grotere tevredenheid en personeelsbehoud leidt, maar ook tot betere bedrijfsresultaten. Het combineert generatieve AI en gegevensanalyse om organisaties in staat te stellen intelligente, op gegevens gebaseerde beslissingen te nemen aan de hand van een volledige oplossing die gesprekken, check-ins, feedback, werknemersengagement en erkenning integreert — allemaal toegankelijk in de applicaties die werknemers elke dag gebruiken.

Het is bewezen dat de werknemers van onze klanten meer geëngageerd en meer tevreden zijn in hun functies, de reden waarom sectorleiders zoals Colgate-Palmolive, Intuit, Udemy, Freddie Mac, Kroger, Vertiv en de Universiteit van Phoenix op Betterworks beroep doen om uitstekende prestaties te beheren en te bevorderen. Betterworks wordt gesteund door Kleiner Perkins, Emergence Capital en John Doerr.

Voor meer informatie gaat u naar www.betterworks.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Carole Barrow, Bospar PR

prforbetterworks@bospar.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr