03:23 uur 13-03-2024

Gurobi lanceert “Gurobi Gives Back” programma om non-profitorganisaties wereldwijd te ondersteunen

BEAVERTON, Ore.–(BUSINESS WIRE)– Gurobi Optimization, LLC, de leider in decision intelligence-technologie, kondigt met trots de lancering aan van haar Corporate Social Responsibility (CSR) initiatief, “Gurobi Gives Back”. Dit programma biedt gratis, full-featured Gurobi licenties en deskundige technische begeleiding voor in aanmerking komende non-profit organisaties die werken aan ten minste een van de ‘Duurzame ontwikkelingsdoelstellingen’ van de Verenigde Naties.

Met een vastberaden streven om optimalisatie in te zetten voor het grotere goed, erkent Gurobi de kritieke rol die non-profitorganisaties spelen bij het aanpakken van enkele van de meest urgente uitdagingen in de wereld. Het “Gurobi Gives Back” programma heeft als doel deze organisaties te voorzien van dezelfde krachtige, full-featured Gurobi licenties die commerciële klanten genieten, maar zonder kosten. Op deze manier zullen er geen financiële beperkingen zijn en kunnen zij optimale beslissingen nemen en hun impact maximaliseren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nell-Marie Colman

(540) 952 9719

Gurobi Optimization

colman@gurobi.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr