21:32 uur 13-03-2024

Dr. Dawn Wright van Esri geselecteerd voor 2024 US Science Envoys

Hoofdwetenschapper van Esri behoort tot de eerste volledig vrouwelijke cohort in de geschiedenis van het programma van de staatsafdeling

REDLANDS, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Esri, de internationale leder op gebied van location intelligence, maakt trots bekend dat de US Department of State Dr. Dawn Wright, de hoofdwetenschapper van het bedrijf, heeft geselecteerd als een van de vier onderscheiden wetenschappers die zullen dienen als een nieuwe US Science Envoy in 2024. Via het programma stellen eminente wetenschappers en ingenieurs hun expertise en netwerken ten dienste om connecties tot stand te brengen en mogelijkheden te vinden om duurzame internationale samenwerking te smeden teneinde oplossingen te vinden voor gedeelde uitdagingen, innovatie te bevorderen en het wetenschappelijjke leiderschap en de technische vindingrijkheid van Amerika aan te tonen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jo Ann Pruchniewski

Public Relations, Esri

Gsm: 301-693-2643

E-mail: jpruchniewski@esri.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr