07:00 uur 13-03-2024

Belkin breidt zijn aanbod aan continuïteitscamera-accessoires uit met een iPhone-houder voor Apple TV 4K

Nu verkrijgbaar

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Belkin, al 40 jaar lang marktleider op het gebied van consumentenelektronica, kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van de iPhone-houder met MagSafe voor Apple TV 4K. Het product is nu verkrijgbaar voor € 54,95 op apple.com en Apple Stores wereldwijd.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240304349025/nl/

Belkin iPhone-houder met MagSafe voor Apple TV 4K (Photo: Business Wire)

Belkin iPhone-houder met MagSafe voor Apple TV 4K (Photo: Business Wire)

De iPhone-houder met MagSafe voor Apple TV 4K is ontworpen als aanvulling op de continuïteitscamera-functie in tvOS 17 en stelt klanten in staat hun iPhone gemakkelijk in landschap- of portretstand te plaatsen terwijl ze gebruik maken van ondersteunde apps zoals FaceTime, Webex en Zoom, of functies zoals Apple Music Sing*. De bijzonder slim vormgegeven telefoonhouder kan veilig bovenop tv’s met een diepte tot 10 cm worden geplaatst maar kan ook zelfstandig als standaard worden gebruikt. Hiermee is het de perfecte handsfree-oplossing voor chatten op een groot scherm – thuis, op kantoor en op reis.

Productkenmerken:

  • Houdt de iPhone veilig op zijn plek met MagSafe
  • Geschikt voor bevestiging op tv’s met een diepte tot 10 cm dankzij gemakkelijk verstelbare klemarmen
  • Blijft zelfstandig staan wanneer hij is ingeklapt, zodat hij gemakkelijk op bijvoorbeeld een tv-meubel kan worden neergezet
  • Kantelbaar van -20° tot +30° en kan tot 40 mm worden uitgeschoven, zodat in zowel de portret- als landschapstand de gewenste zichthoek ingesteld kan worden.
  • Inclusief optionele montageplaatjes (sleutelgat) en montagebeugels voor extra stabiliteit
  • Duurzame metalen constructie met hoogwaardige afwerking, die zonder speciale hulpmiddelen kan worden bevestigd

Belkin heeft verschillende telefoonhouders die speciaal voor de continuïteitscamera zijn ontworpen — een functie waarmee klanten hun iPhone-camera als een webcam kunnen gebruiken met ondersteunde Mac- en Apple TV 4K-apparaten. Ons aanbod bestaat uit de iPhone-houder voor Mac-notebooks, iPhone-houder voor Mac-desktops en -displays en de nieuwe iPhone-houder voor Apple TV 4K.

Mediakit kan HIER worden gedownload.

* Ondersteunt continuïteitscamera-functies in de laatste versie van tvOS 17 van Apple TV 4K (2e generatie) en hoger.

Over Belkin

Het in Californië gevestigde Belkin is marktleider op het gebied van accessoires en levert al 40 jaar bekroonde producten gericht op stroomvoorziening, bescherming, productiviteit, connectiviteit en audio. De producten worden ontworpen en ontwikkeld in Zuid-Californië en verkocht in meer dan 100 landen wereldwijd. De focus van Belkin ligt onverminderd op onderzoek en ontwikkeling, samenleving, onderwijs, duurzaamheid en vooral ook op de mensen voor wie we onze producten maken. Sinds ons bescheiden begin in 1983 vanuit een garage in Zuid-Californië is Belkin uitgegroeid tot een divers, wereldwijd opererend technologiebedrijf. We houden daarbij altijd oog voor onze planeet en blijven geïnspireerd door de verbinding tussen mens en technologie.

Contacts

Jen Wei

VP Global Communications en Corporate Development

comms@belkin.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr