16:35 uur 12-03-2024

SmartStream levert gegevens betreffende derivaten voor EMIR Refit-regelgeving

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– SmartStream Reference Data Services (RDS), een vooraanstaande leverancier van financiële referentiegegevens, heeft de lancering aangekondigd van een verbeterde service voor gegevens van derivaten, die diepgaande inzichten bieden in toekomstgerichte transacties. Deze uitbreiding is cruciaal om aan de rapporteringsvereisten van EMIR Refit te voldoen.

Het EMIR Refit-initiatief beoogt om transparentie en stabiliteit te bevorderen in de handelsmarkt van OTC-derivaten, dat in april uit de startblokken gaat voor Europa en in september voor het Verenigd Koninkrijk. Een belangrijke bekommernis binnen de sector en onder de deelnemers draait rond het identificeren van onverwachte problemen in verband met de kwaliteit van de gegevens en het correct omgaan met de complexiteiten van rapporteringsdomeinen, vooral bij grondstoffenderivaten en energiederivaten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Shamira Alidina, directeur mediarelaties Dina Communications

Tel.: +44 (0) 7801 590718

E-mail: shamira@dinacomms.com

Nathan Gee, CMO, SmartStream Technologies

Tel.: +44 (0) 20 7898 0630

E-mail: nathan.gee@smartstream-stp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr