21:31 uur 12-03-2024

Riskified lanceert “Auth Rate Enhance” als onderdeel van chargeback-garantie om de wisselkoersen te verbeteren en inkomsten uit e-commerce voor handelaars te maximaliseren

Nieuw aanbod beoogt om de percentages goedkeuring en autorisatie van kaartemittenten te optimaliseren om meer online verkoop tot stand te brengen

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Riskified (NYSE: RSKD), een leider op gebied van e-commerce fraude en risico-intelligentie, maakte vandaag de lancering bekend van Auth Rate Enhance , een configuratie van chargeback-garantie die handelaars helpt om de groei van e-commerce aan te zwengelen door autorisatiepercentages te maximaliseren en meer online bestellingen toe te staan zonder aan fraudepreventie in te boeten.

In het hedendaagse concurrentiële e-commerce landschap voeren handelaars een bikkelharde strijd om klanten aan te trekken en te behouden. Maar de shoppingervaring van vele potentiële kopers eindigt vaak nog voor die echt begint.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Aileen McNelis

PR voor Riskified

amcnelis@nexttechcomms.com

Cristina Dinozo

Sr. directeur communicatie

press@riskified.com

Chett Mandel

Hoofd investeerdersrelaties

ir@riskified.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr