17:44 uur 12-03-2024

Intelligent niet artificieel: het momentum achter AI-innovatie bij Kinaxis

Meer dan 50% van de patenten van leiders in de toeleveringsketen zijn nu in AI/ML

OTTAWA, Ontario–(BUSINESS WIRE)– Kinaxis (TSX:KXS), wereldleider op gebied van orchestratie van de toeleveringsketen en een pionier op gebied van artificiële intelligentie (AI) en machine learning (ML), heeft de grondslag voor aanhoudend succes in de sector gelegd via een snel groeiende patentenportfolio. De voorbije vijf jaar is de patentenportfolio van het bedrijf meer dan 500% gestegen en op vandaag is 55% van de portfolio gewijd aan innovaties op basis van AI en ML.

Deze exponentiële groei is een rechtstreeks gevolg van aanzienlijke investeringen in onderzoek en ontwikkeling als onderdeel van het engagement van het bedrijf om haar leiderspositie als betrouwbare technologieleverancier voor belangrijke supply chain officers wereldwijd te versterken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties
Jaime Cook | Kinaxis

jcook@kinaxis.com
+1 289-552-4640

Investeerdersrelaties
Rick Wadsworth | Kinaxis

rwadsworth@kinaxis.com
613-907-7613

Check out our twitter: @NewsNovumpr