18:07 uur 12-03-2024

Emotional Link ondertekent een sponsorcontract met Sint-Truidense VV (STVV)

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– Emotional Link LLC, een bedrijf actief in het verspreiden van bedrijfsinfo en IT-opleiding gevestigd in Minato Ward, Tokio, kondigt met genoegen aan dat het een Canary-sponsorcontract heeft ondertekend met de Belgische voetbalclub Sint-Truidense VV (STVV) voor het seizoen 2023-2024.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240312925060/nl/

STVV (Left) / Emotional Link (Right) (Graphic: Business Wire)

STVV (Left) / Emotional Link (Right) (Graphic: Business Wire)

Naoto Sato, CEO van Emotional Link LLC, gaf volgende toelichting:

We hebben een missie om jonge mensen te steunen die streven naar succes in het ondernemerschap en om vele voortreffelijke ondernemers aan te moedigen, die de toekomst van de wereldeconomie zullen bepalen. In het licht van deze missie hebben we waardevolle bedrijfsinfo verstrekt, bedoeld voor studenten en jonge ondernemers met grote ambities, en hebben we verschillende vormingsinitiatieven op touw gezet, gericht op het programeren van opleiding.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR-afdeling

Emotional Link LLC

info@emotional-link.jp

Check out our twitter: @NewsNovumpr