21:25 uur 12-03-2024

Brightcove vereenvoudigt het maken van inhoud met een nieuwe intuïtieve webgebaseerde videobewerkingstool

De webgebaseerde video-editor van Brightcove helpt marketeers bij het bewerken en distribueren van inhoud op alle apparaten en platforms, waardoor het videobeheer en de publicatieworkflow worden versneld

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Brightcove (NASDAQ: BCOV), ‘s werelds meest vertrouwde streamingtechnologiebedrijf, heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf webgebaseerde videobewerkingsmogelijkheden heeft toegevoegd aan zijn met een Emmy Award bekroonde streamingtechnologieplatform. De nieuwe kernfunctionaliteit voegt gebruiksvriendelijke bewerking toe die de workflows voor het maken, beheren en publiceren van video’s versnelt.

De bewerkingsfunctionaliteit is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van uitgevers, marketing-, socialemedia-, HR- en communicatieprofessionals en is intuïtief ontworpen voor gebruik door iedereen, zodat alle gebruikers het volledige potentieel ervan kunnen benutten, ongeacht hun niveau van video-expertise.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Joseph J. Nuñez

jnunez@brightcove.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr