20:51 uur 11-03-2024

KnowBe4 neemt geavanceerde AI-agenten op om effectiviteit en snelheid te vergroten

KnowBe4 kondigt AIDA aan, nieuwe AI-mogelijkheden om organisaties te helpen hun veiligheidscultuur te versterken en menselijke risico’s te verminderen

TAMPA BAY, Fla.–(BUSINESS WIRE)– KnowBe4, de aanbieder van ‘s werelds grootste platform voor training in veiligheidsbewustzijn en gesimuleerde phishing, kondigt met trots aan dat zijn AI-native platform, Artificial Intelligence Defense Agents, AIDA, cultuurverandering op de lange termijn en vermindering van menselijke risico’s mogelijk maakt. Met de toenemende dreiging van cybercriminelen die gebruik maken van AI, zet KnowBe4 zich in om AI te gebruiken om de beveiligingsmaatregelen te verbeteren en werknemers te beschermen tegen social engineering.

AIDA, onthuld en gedemonstreerd op KB4-CON van KnowBe4, vertegenwoordigt een belangrijke stap voorwaarts in het beschermen van gebruikers tegen kwaadwillig gebruik van AI door cybercriminelen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Amanda Tarantino op PR@knowbe4.com / 727-748-4221

Check out our twitter: @NewsNovumpr