18:37 uur 11-03-2024

Chirantan “CJ” Desai benoemd in de raad van bestuur van MSCI Inc.

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– MSCI Inc. (NYSE: MSCI), een toonaangevende leverancier van cruciale beslissingsondersteunende tools en diensten voor de wereldwijde beleggingsgemeenschap, kondigde vandaag aan dat Chirantan “CJ” Desai, president en Chief Operating Officer van ServiceNow, Inc. (“ServiceNow”), is benoemd tot onafhankelijke directeur in de raad van bestuur van MSCI (de “raad”), met ingang van vandaag. De heer Desai zal dienen als lid van de commissie voor Strategie en Financiën. Na de benoeming van de heer Desai zal de raad 13 bestuurders tellen.

“Nu MSCI actief investeert in het verder versnellen van onze technologiegedreven en AI-gestuurde aanpak om onze klanten van dienst te zijn, zal CJ uitgebreide expertise op deze gebieden inbrengen in het bestuur van MSCI,” aldus Henry A. Fernandez, voorzitter en Chief Executive Officer van MSCI. “Met zijn ervaring als President en Chief Operating Officer van een van ‘s werelds toonaangevende bedrijven op het gebied van bedrijfssoftware, waarbij hij toezicht hield op producten, platform, AI, design, engineering, cloudinfrastructuur en klantsucces, zal hij inzichten van onschatbare waarde te bieden. CJ voegt zich bij een sterk bestuur met diepgaande expertise in de investerings- en technologiesector en we kijken uit naar zijn bijdragen,” voegt de heer Fernandez toe.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MSCI Inc.
Vragen voor beleggers
jeremy.ulan@msci.com
Jeremy Ulan +1 646 778 4184

jisoo.suh@msci.com
Jisoo Suh +1 917 825 7111

Vragen voor de media
PR@msci.com
Melanie Blanco +1 212 981 1049

Konstantinos Makrygiannis +44 (0)7768 930056

Tina Tan +852 2844 9320

Check out our twitter: @NewsNovumpr