00:24 uur 08-03-2024

Xsolla start met Xsolla Wallet om ontwikkelaars en bedenkers toegang te geven tot geïntegreerde financiële oplossingen en een onmiddellijk inkomen

Voorstelling van een nieuw tijdperk met vereenvoudigde en flexibele tools om binnen de maaksector inkomsten te genereren en betaald te worden

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Xsolla, een wereldwijd bedrijf voor de handel in videogames, kondigt Xsolla Wallet aan en bewijst hiermee haar inzet om de internationale maaksector binnen de videogame-industrie sterker te maken. Het is onze missie om gelijke toegang te verlenen voor ontwikkelaars, bedenkers en iedereen in de maaksector aan de hand van geïntegreerde financiële oplossingen voor de branche van videogames.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240307951260/nl/

(Graphic: Xsolla)

(Graphic: Xsolla)

De Xsolla Wallet is een revolutionaire oplossing die geïntegreerde financiële opties biedt, specifiek ontworpen voor ontwikkelaars en bedenkers. Het initiatief helpt ontwikkelaars om het genereren van inkomsten en de uitdagingen van het engagement in goede banen te leiden, en vereenvoudigt het proces om bedenkers aantrekkelijke aanmoedigingen te bieden. Het bevordert de efficiëntie en de directheid van hun ervaring om inkomen te krijgen en geld te besteden, terwijl het wereldwijde compliance verzekert.

Xsolla kent maar al te goed de complexiteit van het beheren van succesvolle programma’s voor wereldwijde bedenkers en helpt om deze pijnpunten te verlichten, zodat ontwikkelaars zich kunnen toeleggen op wat zij het best kunnen: boeiende gamingervaringen creëren.

Voor ontwikkelaars: Xsolla Wallet vereenvoudigt de toegang tot geïntegreerde financiële services en stroomlijnt de onboarding en compliance door deze kritieke aspecten in de walletaccounts van de bedenkers te integreren.

  • Aanmoedigingen voor bedenkers vereenvoudigen: Xsolla Wallet is specifiek bedoeld om de complexiteit van het beheren van programma’s voor bedenkers te verlichten, en zorgt ervoor dat ontwikkelaars aan bedenkers in verschillende regio’s aantrekkelijke en correcte inkomsten kunnen aanbieden.
  • Compliancelasten verlichten: aan de hand van geïntegreerde KYC (Know Your Customer) en belastingcontroleservices vermindert Xsolla Wallet de complexiteit verbonden met wereldwijde compliance in belangrijke mate, zodat ontwikkelaars zich ten volle op innovatie kunnen concentreren in plaats van op administratieve rompslomp.
  • Invloed uitbreiden en versnellen: door de ruime armslag van het gamingecosysteem van Xsolla te benutten, kunnen ontwikkelaars het Xsolla Partner Network (XPN) aanwenden om bedenkers en influencers aan te trekken, te beheren en aan te moedigen.

Voor bedenkers: Xsolla Wallet stelt bedenkers en influencers in staat om betalingen uit te voeren, betaald te worden en inkomsten te beheren, om hun content op deze manier in een vruchtbare inkomensbron om te zetten.

  • Betalingen uitvoeren: Bedenkers hebben een directe, onmiddellijke en handige manier om hun inkomen te besteden aan de hand van de Xsolla Mastercard.
  • Betaald worden: Bedenkers kunnen een instant virtuele Xsolla Mastercard kiezen, naast andere mogelijke betaalopties, om makkelijk en onmiddellijk toegang tot hun inkomen te hebben.
  • Inkomsten beheren: Bedenkers kunnen naadloos hun inkomsten uit platforms aggregeren. Dit betekent dat bedenkers diverse inkomstenstromen kunnen beheren, van goedenerverkoop tot crowdfunding, in hun Xsolla Wallet.

“Door onze expertise en de geïntegreerde financiêle functie van Xsolla Wallet samen te brengen, brengen we ontwikkelaars en bedenkers bijeen in een ongeëvenaard financieel ecosysteem afgestemd op videogames,” aldus David Stelzer, voorzitter van Xsolla. “We streven ernaar om elke ontwikkelaar, bedenker en influencer een gelijke kans te geven om snel en veilig toegang te hebben tot manieren om inkomsten te genereren uit hun werk in de wereldwijde maaksector.”

“Als supporter van de videogamegemeenschap sinds geruime tijd, is Mastercard enthousiast om ons partnerschap met Xsolla verder uit te bouwen en aan bedenkers en ontwikkelaars keuze en waarde te bieden met de lancering van de Xsolla Mastercard,” bevestigt Sherri Haymond, EVP, Global Digital Partnerships bij Mastercard. “Samen zorgen we voor praktische, probleemloze betaalopties die tools toevoegen aan de toolkits van ontwikkelaars, helpen om uitdagingen voor bedenkers op te lossen en een inclusieve gaminggemeenschap voor iedereen te bevorderen.”

Xsolla Wallet is een belangrijk component in een nieuwe set van tools die gameontwikkelaars en bedenkers sterker maakt. Het getuigt van Xsolla’s toewijding om oplossingen tot stand te brengen die de onmiddellijke behoeften van contentbedenkers invult en een meer ondersteunende en productievere omgeving voor hun creaties bevordert via een geïntegreerd partnerschap voor financiën met Paysafe en een kaart voor het partnerschap van bedenkers met Mastercard.

“We zijn trots nu we ons partnerschap met Xsolla versterken om waarde te bieden en de verwachtingen van klanten met onze betaaloplossingen overtreffen, om zo de speel- en betaalervaring van gamers wereldwijd verder te verbeteren,” zegt Aaron Gale, VP Sales & Account Management, Video Games bij Paysafe. “Elke gamingervaring begint met een betaling, en we verbinden ons ertoe om deze transacties om te zetten in een deel van de algehele ervaring, om het plezier te versterken en het klantenengagement en de klantengetrouwheid te bevorderen.”

Voor meer informatie over Xsolla Wallet gaat u naar: xsolla.pro/wallet

Over Xsolla

Xsolla is een wereldwijd bedrijf voor de handel in videogames met een robuuste en krachtige set tools en services die speciaal voor de branche zijn ontworpen. Sinds de oprichting in 2005 heeft Xsolla duizenden game-ontwikkelaars en -uitgevers van elke omvang geholpen bij het financieren, op de markt brengen, lanceren en genereren van inkomsten met hun games wereldwijd en op meerdere platforms. Als innovatieve leider op het gebied van game-commerce is het de missie van Xsolla om de inherente complexiteit van wereldwijde distributie, marketing en het genereren van inkomsten op te lossen, zodat onze partners meer geografische gebieden kunnen bereiken, meer inkomsten kunnen genereren en relaties kunnen opbouwen met gamers over de hele wereld. Xsolla, met hoofdkantoor en vestiging in Los Angeles, Californië, en met kantoren in Londen, Berlijn, Seoel, Beijing, Kuala Lumpur, Tokio en steden over de hele wereld, ondersteunt grote gametitels zoals Valve, Twitch, Roblox, Epic Games, Take-Two, KRAFTON, Nexters, NetEase, Playstudios, Playrix, miHoYo en meer.

Voor meer informatie en aanvullende details gaat u naar: xsolla.com

Over Paysafe

Paysafe Limited (“Paysafe”) (NYSE: PSFE) (PSFE.WS) is een toonaangevend betaalplatform met een uitgebreide trackrecord ten dienste van handelaars en consumenten in de wereldwijde entertainmentsectoren. Het belangrijkste doel is om bedrijven en consumenten in staat te stellen naadloos verbinding te maken en transacties uit te voeren via toonaangevende mogelijkheden op het gebied van betalingsverwerking, digitale wallets en online cashoplossingen. Met meer dan 20 jaar online betalingservaring, een jaarlijks transactievolume van meer dan $130 miljard in 2022 en om en bij 3.300 werknemers in meer dan 12 landen, verbindt Paysafe bedrijven en consumenten met 100 betalingstypes in meer dan 40 valuta’s over de hele wereld. Paysafe-oplossingen worden geleverd via een geïntegreerd platform en zijn gericht op mobiel geïnitieerde transacties, realtime analyses en de convergentie tussen fysieke en online betalingen. Meer informatie is beschikbaar op www.paysafe.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Derrick Stembridge

Internationaal directeur Public Relations, Xsolla

d.stembridge@xsolla.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr