17:15 uur 08-03-2024

Reply opnieuw bekroond tot “Best in Class” in de PAC Innovation RADAR over Salesforce-gerelateerde services in Europa

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Reply werd ingedeeld bij de vooraanstaande leveranciers van “Salesforce-gerelateerde services in Europa 2024” in de PAC Innovation RADAR, een sectorstudie gevoerd door PAC, een onafhankelijk onderzoeks- en consultingbedrijf. In de report ontving Reply de hoogste “Best in Class”-award in vijf sectoren: energie & nutsvoorzieningen, financiële services, communicatie & media, retail en productie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240308109791/nl/

The PAC INNOVATION RADAR is an instrument for the holistic evaluation of software and ICT service providers from the independent research and consulting company PAC. In the PAC INNOVATION RADAR for Salesforce-related services in Europe, Reply was awarded "Best in Class" in five sectors. (Graphic: Business Wire)

The PAC INNOVATION RADAR is an instrument for the holistic evaluation of software and ICT service providers from the independent research and consulting company PAC. In the PAC INNOVATION RADAR for Salesforce-related services in Europe, Reply was awarded “Best in Class” in five sectors. (Graphic: Business Wire)

De studie evalueert de serviceprestaties van internationale software- en ICT-serviceproviders die Salesforce-projecten in specifieke IT-marktsegmenten implementeren. Op basis van voorgedefinieerde criteria analyseert PAC de strategie, ontwikkeling en marktpositie van de providers en evalueert hun prestaties en competenties. Voor IT-beslissingnemers biedt de PAC RADAR een waardevolle leidraad om een geschikte servicepartner te selecteren.

In de sectoren energie & nutsvoorzieningen, financiële services, communicatie & media, retail en productie werd Reply opnieuw onderscheiden met de award “Best in Class” voor haar voortreffelijke expertise en marktsterkte in Salesforce-gerelateerde services. Sinds 2005 is Reply een Salesforce-partner die het Salesforce-platform aanwendt om effectieve, gepersonaliseerde cloudoplossingen te implementeren om wereldwijd het succes van haar klanten te verzekeren.

Dankzij haar bedrijven die sterk gespecialiseerd zijn in Salesforce-technologie, Arlanis Reply, Open Reply, Retail Reply en Power Reply, en meer dan 900 Salesforce-certificaten, dekken de competenties van Reply het volledige Salesforce-aanbod: verkoop, service en marketing, B2B- en B2C-commerce, integratie met Mulesoft en Analytics with Tableau. Verder werken de experts van Reply met Salesforce-extensies voor CPQ, Field Service Lightning, Pardot en Einstein AI.

Nick Mayes, hoofdanalist van PAC, gaf volgend commentaar: “Reply verkent het marktpotentieel van generatieve AI voor ondernemingen op intensieve wijze en biedt sterke expertise op gebied van AI en Chat GPT. Hierdoor kon Reply in zeer korte tijd innovatieve Salesforce GPT-applicaties implementeren om de behoeften van verschillende industriesectoren te ondersteunen. Reply neemt het voortouw in de ontwikkeling van de AI-portfolio van Salesforce en creëert nieuwe businessmodellen, producten en services voor ondernemingen.”

Filippo Rizzante, CTO van Reply, voegt hieraan toe: “Reply heeft een soepele, geïntegreerde benadering om op de cloud gebaseerde oplossingen te ontwikkelen. Onze internationale teams maken gebruik van de nieuwste technologieën, zoals AI, om de klantenervaring te optimaliseren en projecten te implementeren die een bewezen impact op het succes van bedrijven hebben.”

In 2023 werd Reply al genomineerd als “EMEA Strategic Partner” door Salesforce. Deze aanduiding wordt door Salesforce gegeven aan partnerbedrijven die zich inzetten om binnen diverse regio’s te werken en strategische aspecten zoals generatieve AI samen met Salesforce te stimuleren. Bovendien is Reply wereldwijd een van de weinige Salesforce-experts in de automobielsector en werd het bedrijf door Salesforce bevestigd als “Automotive Cloud Launch Partner.”

Over de PAC Innovation RADAR: “Leading Providers of Salesforce-related services in Europe 2024”

Reply

Reply [EXM, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerp en de implementatie van oplossingen gebaseerd op nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven, definieert en ontwikkelt Reply businessmodellen verbeterd door de nieuwe modellen van AI, big data, cloud computing, digitale media en het Internet of Things. Reply verstrekt consulting, systeemintegratie en digitale services aan organisaties actief in telecommunicatie en media, de industrie en de dienstensector, het bankwezen en verzekeringen, en de openbare sectoren. www.reply.com

PAC

PAC is een toonaangevend Europees consulting- en analysebedrijf voor de IT-sector, een op content gebaseerde onderneming met consulting-DNA. Wereldwijd begeleiden we leveranciers van software & IT-services tijdens hun groei. Sinds 1976 helpen we onze klanten om inzicht te krijgen in de marktdynamiek, hun inkomsten te laten toenemen en hun profiel te verbeteren. PAC is een door analisten geleide consultancy met een team van meer dan 100 experts in heel Europa. We verstrekken marktonderzoek en -analyse over meer dan 30 landen wereldwijd, geleverd via de pijlers van onze portfolio: begeleiding, inzichten en zichtbaarheid, en ons vermaarde SITSI®-onderzoeksplatform. www.pacanalyst.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Sandra Dennhardt

s.dennhardt@reply.com
Tel. +49 170 4546229

Check out our twitter: @NewsNovumpr