03:38 uur 08-03-2024

Reply behaalt de AWS Generative AI Competency en toont zo zijn vermogen en expertise aan in het implementeren van generatieve AI-oplossingen in verschillende sectoren.

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Reply, een integrator voor globale systemen en consultingbedrijf en AWS Premier Tier Services Partner, heeft vandaag aangekondigd dat het de Amazon Web Services (AWS) Generative AI Competency heeft behaald in de categorie Consulting Services. Deze specialisatie erkent Reply als een AWS Partner die klanten en het AWS Partner Network (APN) helpt de vooruitgang te stimuleren van diensten, tools en infrastructuur die cruciaal zijn voor de implementatie van generatieve AI-technologieën.

Het bereiken van de AWS Generatieve AI Competency in de Consulting Services onderscheidt Reply als een AWS Partner die technische vaardigheid en bewezen klantsucces heeft aangetoond en klanten ondersteunt om de productiviteit te verbeteren en het tempo van bedrijfsinnovatie te versnellen, evenals de ontwikkeling en implementatie van geavanceerde generatieve AI-oplossingen in verschillende sectoren. Reply beschikt over de ervaring en expertise die is aangetoond door succesvolle projecten die de uitdagingen van klanten aanpakken met behulp van generatieve AI-oplossingen. Deze oplossingen maken digitale transformatiestrategieën mogelijk voor het verbeteren van de klantervaring, het leveren van hypergepersonaliseerde en boeiende inhoud, het stroomlijnen van workflows en het leveren van bruikbare resultaten, mogelijk gemaakt door generatieve AI-technologie van AWS.

Filippo Rizzante, CTO bij Reply, verklaarde: “We zijn er trots op dat we de AWS Generative AI Competency in Consulting Services hebben behaald. De combinatie van onze diepgaande AI-ervaring en AI-experts met de geavanceerde mogelijkheden van de generatieve AI-technologieën van AWS zal klanten helpen nieuwe AI-toepassingen en -oplossingen te bouwen die aanzienlijke waarde opleveren. We zijn verheugd om nieuwe gebieden domeinen op het gebied van generatieve AI in kaart te brengen en echte transformatie voor onze klanten te bewerkstelligen.”

Het AWS Competency Program is bedoeld om klanten te helpen verbinding te maken met AWS Partners die beschikken over uitgebreide kennis en technische expertise in het gebruik van AWS-technologieën en best practices om generatieve AI aan te nemen. Deze AWS Partners vergemakkelijken de naadloze integratie en implementatie van op AWS gebaseerde oplossingen om te voldoen aan de unieke behoeften van alle klanten, van startups tot wereldwijde ondernemingen.

Sinds het behalen van de AWS Machine Learning (ML) Competency-aanduiding in 2020, werkt Reply samen met klanten om ML- en AI-modellen te implementeren op een manier die herhaalbaar, efficiënt, schaalbaar, eenvoudig en toch veilig is. Reply beschikt over generatieve AI-kaders en kant-en-klare tools die de kracht van generatieve AI benutten in verschillende domeinen, zoals kennisbeheer, softwareontwikkeling, interactie met klanten, toeleveringsketen, beveiliging, beheer van sociale media en meer. Reply heeft de generatieve AI-technologie van AWS al met succes in sommige applicaties geïntegreerd, voor meerdere gebruiksscenario’s zoals virtuele assistenten, contactcentra, conversatie zoeken, het genereren en samenvatten van inhoud, en nog veel meer zakelijke toepassingen.

Michael Pawelke, producteigenaar AWS Foundation Services bij Audi AG, stelde: “De generatieve AI-chatbot ontwikkeld door Reply zal ons cloudtraject effectief versnellen. Deze chatbot is een goed voorbeeld van hoe innovatieve technologie kan worden gebruikt om praktische gebruiksscenario’s op te lossen binnen een zeer korte time-to-market. Het vermindert de barrières om kennisbanken te doorzoeken voor onze interne belanghebbenden en zal naar verwachting beperkte extra inspanningen vergen om uit te breiden naar meer gebruiksscenario’s.”

Reply biedt oplossingen voor AWS, variërend van consultancy op het gebied van digitale transformatie tot beheerde services. Met bedrijven die zeer gespecialiseerd zijn in AWS-technologieën, implementeert Reply klantgerichte platforms en kant-en-klare oplossingen met een snelle time-to-market die native op AWS zijn gebouwd. Meer informatie over de relatie van Reply met AWS vindt u hier.

Reply

Reply [EXM, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerp en de implementatie van oplossingen gebaseerd op nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Reply is een netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven die belangrijke Europese industriële groepen ondersteunen die actief zijn in de sectoren telecom en media, industrie en diensten, bankieren, verzekeringen en openbaar bestuur bij het definiëren en ontwikkelen van bedrijfsmodellen die mogelijk zijn gemaakt voor de nieuwe paradigma’s van big data, cloud computing, digitale media en het internet der dingen. De diensten van Reply omvatten: advies, systeemintegratie en digitale diensten. www.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Aaron Miani

a.miani@reply.com
Tel. +44 2077 306000

Check out our twitter: @NewsNovumpr